Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο ΣΕΜΕΠΠΕ οργάνωσε ημερίδα «Επανεκκίνηση στις μεταφορές καυσίμων»

O Σύνδεσμος Ελληνικών Μεταφορικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Πετρελαιοειδών - ΣΕΜΕΠΠΕ ,  oργάνωσε , την Κυριακή 01.06.14 , εσπερίδα στα πλαίσια της Έκθεσης Επαγγελματικών Οχημάτων (TRANSPORT SHOW) στο MEC Παιανίας, με θέμα «Επανεκκίνηση στις μεταφορές καυσίμων».
Ο Πρόεδρος Άγγελος Φαλάρης, παρουσίασε σε μεγάλο ακροατήριο  από όλη την Ελλάδα, τις δράσεις και τις επιτυχίες του Συνδέσμου στους 4 μήνες της λειτουργίας του.
«Δημιουργήσαμε τον Σύνδεσμο, διότι πλέον η αξία δεν είναι στην κατοχή φορτηγού, αλλά στην μεταφορική επιχείρηση και στο έργο που εκτελεί», τόνισε ο κ. Α. Φαλάρης. «Στόχος του Συνδέσμου είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική αγορά από υγιείς επιχειρήσεις του κλάδου και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες δημιουργώντας  τις προοπτικές στο νέο οικονομικό περιβάλλον».
Την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών (ΠΣΧΕΜ) στον νέο Σύνδεσμο, εξέφρασε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του κ. Πέτρος Σκουλικίδης.
Μεγάλος χορηγός στην εκδήλωση ήταν η VOLVO της οποίας ο Δ/της Πωλήσεων κ. Φίλιππος Μενάγιας και ο Μηχανικός υποστήριξης κ. Κ. Φορίπης, παρουσίασαν τις τελευταίες τεχνολογίες και τις επιδράσεις τους στην οικονομία και στην ασφάλεια των οχημάτων.
Ο κ. Ντίνος Αλμπάνης, Δ/ντης Μάρκετινγκ της Goodyear, χορηγού της εκδήλωσης, παρουσίασε τα τελευταία μοντέλα  GOODYEAR KMAX – FUELMAX. 
Η επιμόρφωση των μεταφορέων συνεχίστηκε για θέματα ADR από τον Σύμβουλο Ασφάλειας κ. Τίμο Τσάμο, για συμβάσεις  μεταφοράς από την δικηγόρο-διαμεσολαβήτρια κ. Στ. Γαμβρέλλη και για τις τελευταίες αλλαγές στο φορολογικό από τον Φοροτεχνικό Σύμβουλο κ. Αλ. Σοφάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας