Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Λαμία, στις 24/9, το επόμενο road show της Eλληνικής Εταιρείας Logistics



Το επιτυχημένο road show της Ελληνικής Εταιρείας Logistics ( EEL ) στην περιφέρεια συνεχίζεται με έναν ακόμα σταθμό, στη Λαμία την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.

Η εσπερίδα με θέμα: «Λαμία-Τα Logistics στην Περιφέρεια:To Όραμα & η Πράξη», συνδιοργανώνεται με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο συνεδριακό χώρο του & ώρα προσέλευσης 16.30 μμ.

Οι εμπορευματικές ροές που κατευθύνονται από την πρωτεύουσα προς το βορρά, και τις χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, περνούν από τη Φθιώτιδα, η οποία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, προκειμένου να καταλάβει δεσπόζουσα θέση στο χάρτη της σύγχρονης εθνικής εφοδιαστικής αλυσίδας.

H συγκέντρωση βιομηχανικών, αγροτικών και μεταφορικών μονάδων στην περιοχή αναδεικνύει τη σημασία της. Παράλληλα, η δημιουργία κέντρων Logistics τοποθετείται στο τραπέζι των συζητήσεων με στόχο την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και την άνοδο της κερδοφορίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη ζώνη της Λαμίας.

Kεντρικές θεματικές ενότητες συζήτησης είναι:

1. Τα Logistics στην Πράξη- Προοπτική ανάπτυξης μέσω του Λιμένος Στυλίδας και συνέργειες τοπικών με τα ΑθηναϊκάLogistics.

2. Agrologistics – Αποδοτικές Μεταφορές και Εξωστρέφεια των Αγροτικών Προϊόντων.

3. Αναπτυξιακά εργαλεία για νέες υποδομές logistics.

Τη συντονιστική Επιτροπή της διοργάνωσης απαρτίζουν οι κκ. Χρήστος Μήτσης, Αντιπρόεδρος Λειτουργιών της EEL- Supply Chain Executive Consultant, Αλέξης Αλεξίου, Μέλος ΔΣ της EEL- Logistics Manager Alpha Grissin AE και Βασίλης Ζεϊμπέκης, Μέλος ΔΣ ΕΕL- Διευθύνων Σύμβουλος Optilog Advisory Services.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/logistics/item/8756-sti-lamia-stis-24-septemvriou-to-epomeno-road-show-tis-ellinikis-etaireias-logistics.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας