Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στην 5άδα των μεγαλύτερων ελληνικών διαμεταφορικών εταιρειών η Seagull



Ανοδική είναι η πορεία της εταιρείας Seagull, η οποία κατατάσσεται στην πεντάδα των μεγαλύτερων ελληνικών διαμεταφορικών εταιρειών.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, με επενδύσεις, που συνολικά για το τρέχον έτος φθάνουν το 1 εκατ. ευρώ, η εταιρεία απέκτησε νέες εγκαταστάσεις logistics στη Μαγούλα αυξάνοντας τα κέντρα διανομής που διαθέτει σε όλη την επικράτεια σε 3 (Ασπρόπυργο, Μαγούλα, Θεσσαλονίκη). Επιπλέον, η εταιρεία έχει ήδη πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 500.000 ευρώ για αγορά 10 νέων φορτηγών τεχνολογίας EURO 6, στοχεύοντας σε καλύτερες και ταχύτερες υπηρεσίες διανομής στα αστικά κέντρα, αλλά και επιμένοντας στη στρατηγική της με περιβαλλοντική συνείδηση.

Η Seagull διατηρεί 4 υποκαταστήματα στην Ελλάδα και εξυπηρετεί πάνω από 2.000 εταιρείες και 60.000 ιδιώτες ετησίως, καλύπτοντας όλων των ειδών τις μεταφορές, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Στα σχέδια της Seagull, που φέτος αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ κύκλο εργασιών, με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, είναι η ανάπτυξη και το 2015.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, η εταιρεία έχει απορροφήσει πάνω από 10 τελειόφοιτους στις ναυτιλιακές σπουδές, στηρίζοντας τη νέα γενιά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία, πρόσφατα πιστοποιημένη σαν Ανεξάρτητος Οικονομικός Φορέας (ΑΕΟ), μπορεί να προσφέρει και διευκολύνσεις στον εκτελωνισμό φορτίων, αλλά και στη διαμετακόμιση αυτών. Η Seagull διατηρεί διεθνές δίκτυο πρακτόρων σε πάνω από 180 χώρες στον κόσμο και συμμετέχει ενεργά σε παγκόσμια συνέδρια.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/logistics/item/9058-stin-5ada-ton-megalyteron-ellinikon-diametaforikon-etaireion-i-seagull.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας