Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δημόσια διαβούλευση για την στρατηγική ευφυών συστημάτων μεταφορών

Μετά την υπογραφή απόφασης του Υφυπουργού Μεταφορών, Μ. Παπαδόπουλου , στο πλαίσιο της διαδικασίας εκπόνησης της Εθνικής Στρατηγικής Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών, το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, υποβάλλει σε Δημόσια Διαβούλευση το σχέδιο της Εθνικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλλει παρατηρήσεις, προτάσεις τροποποιήσεων κ.λ.π, σχετικά με το σχέδιο Εθνικής Στρατηγικής Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (ΕΣΜ) και συγκεκριμένα επί του κειμένου και του τεχνικού περιεχομένου.

Για να ληφθούν υπόψη, οι παρατηρήσεις ή οι προτάσεις τροποποιήσεων κ.λ.π., πρέπει να κατατεθούν επώνυμα και εμπρόθεσμα, επί των εντύπων υποβολής σχολίων, στο Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ΥΠΥΜΕΔΙ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: PDD-secr@yme.gov.gr με την ένδειξη: ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΣΗ - Σχόλια, το αργότερο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2014. Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ: 210.6508637, Fax: 2106508409.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/aftokinitodromoi/item/9522-dimosia-diavoylefsi-gia-tin-stratigiki-effyon-systimaton-metaforon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας