Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

«Σταυροφορία» κατά των σταθμών διοδίων από την Περιφέρεια Αττικής

Με κεντρικό σύνθημα «να φύγουν τα διόδια από την Αττική», πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον κόμβο Βαρυμπόμπης, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο καθεστώς των διοδίων εντός της Αττικής, αλλά και στην προγραμματισμένη τοποθέτηση πλευρικών σταθμών διοδίων στη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο από τη «Νέα Οδό».
«Η κυβερνητική πολιτική πολλαπλασιασμού των διοδίων, έχει καταστήσει τους κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών όπως εδώ, στη βορειο-ανατολική Αττική, ελεύθερους πολιορκημένους.
Η Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Συμβούλιο, βρισκόμαστε στο πλευρό των δήμων και των πολιτών, στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους. Και τον αγώνα αυτόν θα τον δώσουμε και θα τον κερδίσουμε όλοι μαζί. Περιφέρεια, Δήμοι, πολίτες», ανέφερε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.  Κατά των πλευρικών διοδίων τάσσονται και οι δήμοι Κηφισιάς, Ωρωπού και Διονύσου.
Αν μη τι άλλο, η «επιθετική ρητορική» της κ. Δούρου, άρα και του ΣΥΡΙΖΑ, κατά των εταιρειών που κατασκευάζουν και εκμεταλλεύονται τους αυτοκινητοδρόμους, έχει την αξία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας