Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

MICHELIN® TWEEL® : Το πρώτο ελαστικό χωρίς αέρα και ζάντα έφτασε!

Στην παραγωγή βρίσκεται πλέον το πρωτοποριακό της Michelin χωρίς αέρα και ζάντα!
Το MICHELIN® TWEEL® παράγεται στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στο Piedmont της Νότιας Καρολίνα των Η.Π.Α, με την Michelin να στοχεύει να επενδύσει συνολικά περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια.
Το ελαστικό, όπως είναι φανερό, δεν θα «σκάσει» ποτέ στο δρόμο και υπόσχεται μεγάλη παραγωγικότητα.


Το ρίσκο του «κλαταρίσματος» του ελαστικού εξαφανίζεται πλήρως λόγω της απουσίας αέρα. Η τεχνολογία ουσιαστικά του MICHELIN® TWEEL® βασίζεται σε αυτή των Ράντιαλ ελαστικών με τα εξής όμως πλεονεκτήματα:
  • Δεν υπάρχει η ανάγκη ελέγχου της πίεσης του αέρα
  • Ευκολία στην τοποθέτηση
  • Αντοχή σε χτυπήματα
  • Μεγαλύτερη άνεση και ευκολία για τον χρήστη
  • Μεγαλύτερη παραγωγικότητα και διάρκεια ζωής σε σύγκριση με συμβατικά ελαστικά
«Το TWEEL, το ελαστικό radial χωρίς αέρα, μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και είναι η πρώτη λύση radial χωρίς αέρα που παράγεται για το εμπόριο, επιβεβαιώνοντας έτσι την ηγετική θέση της Michelin στον σχεδιασμό της κινητικότητας του μέλλοντος» εξήγησε ο Ralph  Dimenna, επικεφαλής των τεχνολογιών Tweel.


«Το ράντιαλ ελαστικό χωρίς αέρα Tweel, επιτρέπει στη Michelin να μπει σε νέες αγορές και να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της στην αγορά των βιομηχανικών εφαρμογών και μηχανημάτων έργων. Η βιομηχανία έχει ανάγκη για λύσεις που θα συμβάλλουν στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και την κερδοφορία. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής μας για επιτυχία».

Πηγή: http://youtruck.gr/index.php/market-news/item/2065-michelin-tweel-to-proto-elastiko-xoris-aera-kai-zanta-eftase

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας