Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Η οικονομική ανάκαμψη «βγάζει» περισσότερα φορτηγά στους βρετανικούς δρόμους

Αύξηση της κίνησης για όλους τους τύπους οχημάτων παρατηρείται στη Βρετανία σε σύγκριση με πέρυσι, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε το βρετανικό υπουργείο μεταφορών.
Την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2014, η κίνηση των βαρέων φορτηγών οχημάτων αυξήθηκε κατα 2,2%, στα 77,9 δις οχήματ, σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πέρυσι, το οποίο αποτελεί και την μεγαλύτερη τριμηνιαία αύξηση απο το 2008.
Η αύξηση του ΑΕΠ της χώρας κατα το τρίτο τρίμηνο του 2014 σηματοδότησε και την αύξηση της παραγωγής της βιομηχανίας οχημάτων. Συγκεκριμένα, η κατηγορία των ελαφρώνν φορτηγών συνέχσε να αυξάνεται με υψηλότερο ρυθμό απο οποιαδήποτε άλλη κατηγορία οχήματος, φτάνοντας το 6,9%.
«Η σύνδεση μεταξύ της οικονομικής ανάπτυξης και των επιπέδων κίνησης στους δρόμους της χώρας είναι ξεκάθαρη, με την αύξηση του 2,2% των βαρέων φορτηγών να δείχνει μια ενθαρρυντική αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας», εξηγεί ο Σάιμον Γουίλιαμς, εκπ΄ροσωπος της ειταιρείας RAC.
«Εφόσον η ευρύτερη οικονομική ανάκαμψη συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, αναμένουμε ναδούμε αυξημένα επίπεδα εμπορίου, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερα οχήματα στους δρόμους», καταλήγει. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας