Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Think Cloud-To All in a Box οικοσύστημα πληροφορικής WeLogic της Online Data

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Think Cloud – Το Πρόγραμμα Πάει Σύννεφο» που διοργανώθηκε από την ONLINE DATA σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas.
Εκπρόσωποι επιχειρήσεων από τους κλάδους της εφοδιαστικής αλυσίδας, της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας, καθώς και δημοσιογράφοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των στελεχών της ONLINE DATA και της Microsoft Hellas.
Ο κ. Γιώργος Βρέλλος, Channel Sales Lead, Microsoft Hellas άνοιξε τις εργασίες της ημερίδας, απευθύνοντας χαιρετισμό στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Microsoft Hellas, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ONLINE DATA, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά, «Από το 1989 κάθε επιχείρηση άλλαζε κατά μέσο όρο 5 φορές servers, 8 φορές λειτουργικό σύστημα και 3 φορές πλατφόρμα λογισμικού.
Αυτό σήμαινε REDO. Σήμερα σταματάμε το REDO, επαναστατούμε και ξεκινάμε το ταξίδι σε  μια νέα εποχή,  την εποχή του Cloud και του Mobile. Το οικοσύστημα πληροφορικών λύσεων WeLogic της ONLINE DATA αποτελεί την πλέον σύγχρονη μορφή ανάπτυξης».

Επίκεντρο των ομιλιών της ημερίδας αποτέλεσε το οικοσύστημα πληροφορικής WeLogic που αναπτύσσει η ONLINE DATA πάνω σε τεχνολογίες της Microsoft. Το WeLogic είναι μια τεχνολογία αιχμής που ενσωματώνει όλα τα συστήματα πληροφορικής που αποζητά μια επιχείρηση για τη καθημερινή απαιτητική λειτουργία της σε μία (All in a Box) και μόνο λύση.
Με την εξέλιξη και εφαρμογή ευφυών συστημάτων, σε μοντέλα διοίκησης και εργαλεία ανάπτυξης μέσα από την τεχνολογία WeLogic της ONLINE DATA οι επιχειρήσεις κερδίζουν ποιότητα, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και κυρίως επιτυγχάνουν μείωση κόστους.
Ομιλητές της ημερίδας ήταν οι κκ. Μάριος Ίσαρης, Marketing & Operations Lead, Microsoft Hellas, Dennis Sourvanos, Research & Development Architect, ONLINE DATA, Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, Marketing & Sales Director, ONLINE DATA, Φώτης Ρουσσόπουλος, ICT Director, ONLINE DATA, Δημήτρης Θεοδοσόπουλος Partner Channel Development Manager – Online Services, Microsoft Hellas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας