Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Η UPS επέκτεινε το πρόγραμμα μεταφοράς ειδικών φορτίων σε περισσότερες χώρες

Η UPS ανακοίνωσε την επέκταση του Διεθνούς Προγράμματος Μεταφοράς Ειδικών Φορτίων - International Special Commodities - της. Τώρα οι πελάτες της UPS μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταφορές βιολογικών ουσιών, επικίνδυνων αγαθών σε καθορισμένες ποσότητες καθώς και μεταφορές φορτίων με την χρήση ξηρού πάγου σε 20 επιπλέον διεθνείς προορισμούς.
Η παραπάνω επέκταση ανταποκρίνεται ευθέως στην αυξανόμενη ζήτηση που σημειώνεται από βιοφαρμακευτικούς παραγωγούς, διαγνωστικές εταιρείες, εργαστήρια και διανομείς για μεταφορά τέτοιου είδους ειδικών φορτίων όταν η ασφάλεια, ο χρόνος και έλεγχος της θερμοκρασίας αποτελούν πρώτη προτεραιότητα.
«Το διεθνές δίκτυο μεταφορών της UPS έχει ενισχυθεί ούτως ώστε να μεταφέρει βιολογικά δείγματα από και προς περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου» ανέφερε ο κ. John Menna, Αντιπρόεδρος Διεθνούς Στρατηγικής Logistics Ιατροφαρμακευτικών της UPS. «Το επεκταμένο πρόγραμμα δημιουργήθηκε με την καθοδήγηση των πελατών μας οι οποίοι υπέδειξαν τις τοποθεσίες που είναι πιο σημαντικές για αυτούς».
Η UPS είναι πλέον σε θέση να αναλάβει τη διανομή φορτίων που υπόκεινται στην ρύθμιση UN3373 (Βιολογικές ουσίες κατηγορίας Β, διαγνωστικά και κλινικά δείγματα)καθώς και στην ρύθμιση ΘΝ1845 (Διοξείδιο του άνθρακα, στερεό και ξηρό πάγο) σε Αυστραλία, Βουλγαρία, Κροατία, Εσθονία, Ινδία, Ινδονησία, Ισραήλ, Λετονία, Λιθουανία, Νέα Ζηλανδία, Παναμά, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότιο Αφρική, Ταιβάν, Τουρκία και Ουκρανία.
Οι ρυθμίσεις UN3373 και UN1845 αποτελούν κατευθυντήριες γραμμές της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) οι οποίες διασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά φορτίων από αέρος. Η πλήρης λίστα των εγκεκριμένων χωρών καθώς και οι κατηγορίες των φορτίων που αναλαμβάνει η UPS είναι διαθέσιμα στο UPS.com.

Οι ιατροφαρμακευτικές εταιρείες που μεταφέρουν φορτία υψηλής αξίας, ευαίσθητα σε θερμοκρασία και χρόνο αποστολής, από και προς τις ΗΠΑ καθώς και σε σημαντικές Ευρωπαϊκές αγορές, έχουν επίσης πρόσβαση στο πρόγραμμα UPS Proactive Response Secure-μια λύση που συνδυάζει την παρακολούθηση της μεταφοράς με την διαχείριση του ρίσκου ώστε να περιορίσει τυχόν φθορές στο φορτίο.
Η υπηρεσία συμβάλει στην ασφαλή μεταφορά κρίσιμης σημασίας φορτίων ακόμα και σε περιπτώσεις απρόβλεπτων περιστατικών ενώ καλύπτει πιθανές ζημιές που προκύπτουν από φθορά των φορτίων. Η UPS προσδίδει αξία στις ιατροφαρμακευτικές εταιρείες μέσα από ένα  ευρύ χαρτοφυλάκιο ειδικευμένων υπηρεσιών μεταφοράς και διανομής μεγάλων και μικρών φορτίων.
Το ιατροφαρμακευτικό δίκτυο της UPS προσφέρει επίσης υπηρεσίες αποθήκευσης ελεγχόμενης θερμοκρασίας, μεταφορές σε προορισμούς ειδικής γεωγραφικής συμβατότητας, συνεχείς υπηρεσίες παρακολούθησης και ασφάλειας του φορτίου, υπηρεσίες kitting και labeling, και υπηρεσίες διαχείρισης των παραγγελιών.
Οι υπηρεσίες αυτές είναι προσβάσιμες παντού διαμέσου μιας παγκόσμιας πλατφόρμας πληροφορικής. Η UPS βοηθάει τις ιατροφαρμακευτικές εταιρείες να ανταπεξέλθουν σε αυστηρές και περιπλόκες απαιτήσεις, ενώ προσφέρει την ευελιξία που είναι απαραίτητη σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον εξυπηρετώντας υπεύθυνα μια διαρκώς αυξανόμενη πελατειακή βάση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα μεταφοράς ιατροφαρμακευτικών φορτίων της UPS επισκεφτείτε το: www.ups.com/healthcare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας