Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συμφωνία συνεργασίας της Metron Logistics με την Petline

ε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία κτηνιατρικών ειδών PETLINE προχώρησε η METRON LOGISTICS,  αναλαμβάνοντας την πανελλαδική αποθήκευση και διανομή της.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η PETLINE δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην αγορά προϊόντων για ζώα συντροφιάς μέσα από τη γνωστή, ομώνυμη αλυσίδα καταστημάτων. Επίσης, παρέχει εξοπλισμό, φάρμακα και αναλώσιμα σε κτηνιατρικά ιατρεία,  διαγνωστικά και ερευνητικά κέντρα.

Οι απαιτήσεις της PETLILNE για την αποθήκευση και διανομή είναι ιδιαίτερα υψηλές, γεγονός που γίνεται σαφές από το διεθνές πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 : 2000 / EN ISO 9001 : 2000 που η ίδια διαθέτει για τα προϊόντα της από τον διεθνούς κύρους Γερμανικό οργανισμό πιστοποίησης TUV CERT.

Αυτό συνεπάγεται πως η επιλογή του συνεργάτη της σε υπηρεσίες 3PL πρέπει να είναι αντίστοιχης ποιότητας. Έτσι επέλεξε τη METRON LOGISTICS.



Η METRON LOGISTICS διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους διαφόρων θερμοκρασιών, τηρώντας τα standards που θέτουν οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί.

Παράλληλα, τα προηγμένης τεχνολογίας οχήματα διανομής, με καταγραφικά θερμοκρασιών και λοιπών κινήσεων, προσφέρουν πλήρη έλεγχο στη διανομή και άριστη ποιότητα κατά την παράδοση.

Η METRON LOGISTICS διαθέτει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αποθήκευσης & Διακίνησης Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα.

Από τον Οκτώβριο του 2014 παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού αποδεικτικού παράδοσης Proof of Delivery (P.O.D.) για τους πελάτες της.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/logistics/item/12256-symfonia-synergasias-tis-metron-logistics-me-tin-petline.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας