Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η ΗSW ανακατασκεύασε το «Νήσος Σάμος». Δρομολόγια Πειραιάς - Μεστά - Μυτιλήνη - Λήμνος – Θες/νίκη

Στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου, η Hellenic Seaways προχώρησε στην ανακατασκευή του ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος».
Το «Νήσος Σάμος» αποτελεί το τρίτο στη σειρά πλοίο, που παραλαμβάνεται πλήρως ανασκευασμένο και εγκαινιάζεται την εφετινή περίοδο, έπειτα από τα ταχύπλοα Hellenic Highspeed και Highspeed 7, με το κόστος της επένδυσης να αγγίζει τα 15 εκατ., αποκλειστικά από ίδια κεφάλαια.
Το νέο πλοίο έχει ανακατασκευασθεί πλήρως σε επίπεδο συστημάτων ασφαλείας και ξενοδοχειακών υποδομών και εξοπλισμού (καθίσματα, χώροι υποδοχής, χώροι εστίασης), με τις εργασίες να διεξάγονται στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος. 
Θα εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιάς - Μεστά Χίου - Μυτιλήνη - Λήμνος – Θεσσαλονίκη, με τα δρομολόγια να εκκινούν στις 29 Ιουλίου.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaways Α. Αγαπητός δήλωσε «με σκληρή δουλειά, όραμα και πίστη στις δυνατότητές μας, η διοίκηση της Hellenic Seaways κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα και να θέσει την εταιρεία σε αναπτυξιακή και, απολύτως οικονομικά υγιή, τροχιά.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το νέο, πολυτελές, άνετο, γρήγορο και φυσικά ασφαλές πλοίο που δρομολογούμε, καθώς προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στον ταξιδιώτη, ενώ παράλληλα ενισχύουμε έμπρακτα τους κατοίκους των νησιών του ΒΑ Αιγαίου. Άλλωστε η ενίσχυση της νησιωτικότητας είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας