Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

84 ελαφρά Opel στο στόλο της JTI

H Japan Tobacco Inc εκδήλωσε το ενδιαφέρον ανανέωσης του στόλου της, καταλήγοντας σε ένα σύνολο 84 ελαφρών φορτηγών της Opel. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμφωνία παράδοσης οχημάτων της γερμανικής μάρκας για το 2013.
H Japan Tobacco Inc ανήκει στο πανευρωπαϊκό πελατολόγιο της Opel και μέσω της εταιρίας που διακινεί τα προϊόντα της στην Ελλάδα, εκδήλωσε το ενδιαφέρον ανανέωσης του στόλου της, καταλήγοντας σε μια τελική σειρά 84 μονάδων, ελαφρών φορτηγών, μεταξύ των οποίων Combo, Vivaro και Movano με συμβάσεις μακροχρόνιας μίσθωσης μέσω της εταιρίας AVIS.
«Είμαστε περήφανοι που ένας τέτοιος πελάτης επέλεξε την Opel. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι επαγγελματίες εκτιμούν την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Η Opel γνωρίζει τις ανάγκες και στηρίζει τον επαγγελματία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Πανευρωπαϊκή συμφωνία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων το 2013», μας δήλωσε o Γιώργος Τσαγκάνης, Fleet & LCV Sales Manager της GM Hellas.
HJTI με μια ματιά: Mέλος του Ομίλου Εταιριών Japan Tobacco (JT), ένας κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής των προϊόντων καπνού. Δημιουργήθηκε το 1999 όταν η Japan Tobacco Inc. απέκτησε τις εκτός ΗΠΑ δραστηριότητες της εταιρίας R.J. Reynolds, ενώ η περαιτέρω εξαγορά της Gallaher το 2007, σχεδόν διπλασίασε το μέγεθος της JTI.

Πηγή:  http://transportevo.gr/?p=3846

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας