Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Syskevasia & Plastica 2014: 14η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics

Ενώνοντας για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους οι εκθέσεις Syskevasia 2014 και Plastica 2014 θα διεξαχθούν ταυτόχρονα το Νοέμβριο στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, η έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες της από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου στην ανακαινισμένη μεγάλη αίθουσα του MEC στην Παιανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνδιοργάνωση των δύο αυτών εκθέσεων θα επιφέρει τόσο μείωση του κόστους συμμετοχής για εκθέτες και επισκέπτες, όσο και αυξημένη δυνατότητα προβολής και εύρεση περισσοτέρων προμηθευτών.
Επιπλέον, παράλληλα στα πλαίσια της Syskevasia 2014 θα προβληθεί για 1η φορά σε ειδικό χώρο ο τομέας της Τεχνολογίας (μηχανήματα, υλικά & υπηρεσίες), Διαλογής, Τυποποίησης, Επεξεργασίας & Συντήρησης Αγροτικών Προϊόντων, Τροφίμων & Ποτών ως Ειδική Θεματική ενότητα με τον τίτλο FOODDRINKSTECH.
«Η Syskevasia 2014 θα δώσει την δυνατότητα στους εκθέτες της να αποδείξουν στους παραγωγούς φυσικών προϊόντων ότι η συσκευασία είναι μια επένδυση αξίας, ενώ οι εκθέτες της Plastica 2014 θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις πάμπολλες εφαρμογές των τελικών πλαστικών προϊόντων, την πραγματική Μαγεία των Πλαστικών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Οι Οργανωτές 3ΕΚ στοχεύουν στην ποιοτική και ποσοτική αύξηση των επισκεπτών το 2014 σε σχέση με το παρελθόν αφενός αποστέλλοντας πρόσκληση στους 25.000 καταγεγραμμένους επισκέπτες των τελευταίων πέντε διοργανώσεων προερχομένων από όλους τους παραγωγικούς και εμπορικούς τομείς και αφετέρου και εξίσου σημαντικό θα εστιάσουν αυτή τη φορά τις προωθητικές τους ενέργειες στους πιο δυναμικούς κλάδους όπως είναι:
•Ο Αγροτικός χώρος (φρέσκα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, κτλ)
•Τα Τρόφιμα & Ποτά (ελαιόλαδο, ελιές, άρτος, ζαχαροπλαστική, κρέας, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, μέλι, κατεψυγμένα, οίνος, ποτά, μπύρα, νερό, κλπ)
•Τα Αρωματικά Φυτά και τα Βιολογικά Προϊόντα
•Τα Φάρμακα, τα Καλλυντικά, τα Χημικά, τα Ορυκτέλαια
•Τα Παιχνίδια, τα Τουριστικά Προϊόντα
•Οι Εξωστρεφείς και Καινοτόμες Ελληνικές Επιχειρήσεις
•Τα Συσκευαστήρια, η Διανομή και τα Logistics
•Τα s/m και οι Αλυσίδες ειδικών καταστημάτων
•Ο Σχεδιασμός, το Branding και οι Εκτυπώσεις
Στα πλαίσια αναβάθμισης του προγράμματος τους οι Οργανωτές 3ΕΚ θα είναι Χορηγοί παράλληλων σχετικών εκδηλώσεων όπως οι Ημερίδες:
1.‘’Συσκευασία & Σύγχρονο Marketing’’ με Οργανωτή το Περιοδικό ALLPACKHELLAS
2.‘’Καινοτόμες Ιδέες για την Τυποποίηση Κρέατος & Αλλαντικών’’ με Οργανωτή το Περιοδικό MEATNEWS.
Και άλλων ημερίδων που θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Πηγή: http://www.youtruck.gr/index.php/logistics/item/994-syskevasia-plastica-2014-14h-diethni-ekthesi-siskeuyasion-mixanimaton-ektiposeon-logistics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας