Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

MAN: Πρωτιά στην αγορά βαρέων φορτηγών για το 2013

Με μερίδιο αγοράς που φτάνει το 27.8% η ΜΑΝ κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη αυτοκινητιστών και εταιρειών και να λάβει την πρώτη θέση στην κατηγορία των βαρέων οχημάτων άνω των 16 τόνων.

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, γνωστοποιείται ότι η γερμανική εταιρεία ξεχώρισε ανάμεσα στους υπόλοιπους κατασκευαστές συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων στην κατηγορία των βαρέων φορτηγών για το 2013. Μάλιστα η εταιρεία σημείωσε τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση της συνολικής αγοράς επαγγελματικών οχημάτων (2013) σε σύγκριση με το 2012. Ειδικότερα από 15,1% το 2012 έφτασε το 21.6% το 2013.
Σημειώνεται ότι πρόσφατη έρευνα της TÜV, κατέταξε την ΜΑΝ πρώτη όσον αφορά στην ποιότητα και αξιοπιστία των οχημάτων της. Διέθετε τα χαμηλότερα ποσοστά ελαττωμάτων από όλα τα εξεταζόμενα οχήματα της έρευνας, τόσο στα νεότερα (μέχρι 1 έτους) όσο και στα πενταετή.
Τέλος, η σειρά EfficientLine έχει αποδώσει τα μέγιστα για την εταιρεία, αφού η σημαντική μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου έλκει την αγορά.

Πηγή: http://youtruck.gr/index.php/market-news/item/1104-man-protia-stin-agora-bareon-fortigon-gia-to-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας