Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Στις 10 Απριλίου η απονομή των πρώτων «Ελληνικών Βραβείων Αριστείας Logistics»

Εφέτος η 10η Απριλίου έχει, για πρώτη φορά, οριστεί ως η πανευρωπαϊκή Supply Chain Day και θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον κλάδο των ελληνικών Logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς θα κορυφωθεί, με ένα καινοτόμο event, αυτό της απονομής των πρώτων «Ελληνικών Βραβείων Αριστείας Logistics».
Για πρώτη φορά στην ιστορία και των ελληνικών logistics, ελληνικές επιχειρήσεις θα βραβευθούν, με βάσει τα επίσημα κριτήρια που θέτει ο European Logistics Association (ELA), ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό Champions League, διεκδικώντας επάξια μια θέση στο βάθρο των European Logistics Awards, το επόμενο φθινόπωρο.
Υπό την διοργάνωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Logistics Management (ILME) και την αιγίδα του ELA, με την υποστήριξη της Κρητικής Εταιρείας Logistics και του community του UpGreek Logistics, διοργανώνεται την Πέμπτη 10 Απριλίου, στο αμφιθέατρο του «ΑΘΗΝΑ 9,84» στο Γκάζι, η πρώτη τελετή απονομής των «Ελληνικών Βραβείων Αριστείας Logistics».
Oι τρείς υποψήφιοι που πέρασαν στον “τελικό” της διοργάνωσης, υποβάλλοντας τις προτάσεις τους, θα παρουσιάσουν σε όλη την αγορά που θα παραβρεθεί στο event, την καινοτομία που τους χάρισε το βραβείο, θα αναλύσουν τον τρόπο λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας στις επιχειρήσεις τους και, σε μια γιορτινή τελετή, θα παραλάβουν το βραβείο τους από εξέχουσες προσωπικότητες του ευρύτερου επιχειρείν, βάζοντας πλώρη για τον μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό.
Για επικοινωνία: media@decisiondyn.com

Πηγή: http://metaforespress.gr/logistics/item/6859-stis-10-apriliou-i-aponomi-ton-proton-ellinikon-vraveion-aristeias-logistics.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας