Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Λόγω των ακριβών διοδίων, περισσότεροι επιβάτες στα ΚΤΕΛ Αθήνας – Θες/νίκης

Γεμάτα από επιβάτες είναι τις τελευταίες εβδομάδες τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, με  κατεύθυνση από και προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των τελευταίων αυξήσεων στις τιμές των διοδίων.
Όπως προκύπτει από στοιχεία της διοίκησης των ΚΤΕΛ, πλέον επιλέγουν να ταξιδεύσουν με το λεωφορείο, άτομα που παλιότερα δεν το προτιμούσαν.
Μάλιστα, οι επιβάτες για να εξασφαλίσουν σίγουρα μια θέση, για το δρομολόγιο που θα επιλέξουν, προχωρούν σε κρατήσεις εισιτηρίων, ακόμη και τέσσερις με πέντε ημέρες πριν το ταξίδι τους.
“Αυτό που παρατηρούμε σήμερα”, λένε οι ιδιοκτήτες των ΚΤΕΛ “είναι ότι ταξιδεύουν με τα λεωφορεία άτομα από όλες τις κοινωνικές τάξεις, κάτι που δεν συνέβαινε πριν λίγο καιρό, καθώς επέλεγαν για τις μετακινήσεις τους τα αυτοκίνητά τους”.
Σήμερα έχει αλλάξει η κατάσταση, πιθανότατα εξαιτίας του κόστους των διοδίων, αλλά και της βενζίνης. Επίσης, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο οι περισσότεροι επιβάτες να βγάζουν τα εισιτήριά τους με επιστροφή, προκειμένου να κερδίσουν μερικά ευρώ!
Εξάλλου δεν είναι τυχαίος και ο ευέλικτος τρόπος τιμολόγησης διαδρομών, π.χ. 15 διαδρομών κάρτα, σε προνομιακή τιμή, με έκπτωση έως και 35%, που εφαρμόζουν κάποια ΚΤΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας