Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Εγνατία οδός: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Α/Κ Χρυσούπολης – Α/Κ 'Ασπρων Χωμάτων

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα Α/Κ Χρυσούπολης – Α/Κ 'Ασπρων Χωμάτων (κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα), από τις 31 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου, ανακοίνωσε η Εγνατία οδός.

Ειδικότερα, εξαιτίας των προγραμματισμένων εργασιών καθολικής συντήρησης του αριστερού κλάδου κατεύθυνσης (προς Ηγουμενίτσα) της σήραγγας του Κάστρου που θα εκτελεστούν, πραγματοποιούνται οι παρακάτω αλλαγές στην κυκλοφορία:
Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον Α/Κ Χρυσούπολης έως τον Α/Κ 'Ασπρων Χωμάτων και μόνο σε ότι αφορά την κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Νο 2, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Χρυσούπολης και του συνδετήριου τμήματος Α/Κ Χρυσούπολης – Ι/Κ Χρυσούπολης.
Αποκλεισμός των κλάδων εισόδου στον αυτοκινητόδρομο α) από Ζαρκαδιά στον Α/Κ Χρυσούπολης και β) από Πέρνη στον ΗΜ/Κ Πέρνης.
Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/1/160-α΄/27.03.14 Απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Καβάλας και θα ισχύσει για το χρονικό διάστημα από 31.03.14 έως 04.04.14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας