Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η DHL Express Ελλάδας πιστοποιήθηκε ως Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας

Η DHL Express Ελλάδας ανακοίνωσε την πιστοποίηση της ως Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας (AEOF, Authorized Economic Operator Full) για την κατηγορία «Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια και Προστασία», με στόχο να προσφέρει στους πελάτες ακόμα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών.
Η πιστοποίηση AEOF έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή από τις 3 Φεβρουαρίου προσφέροντας πληθώρα πλεονεκτημάτων για τους συνεργάτες και τους πελάτες της εταιρείας, συμβάλλοντας στο στόχο της για παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς αυτούς.
Η απόφαση έκδοσης του πιστοποιητικού ακολουθεί μία μακρά περίοδο διεξοδικού και λεπτομερούς ελέγχου της εταιρείας και χορηγείται σε επιχειρήσεις και φορείς που είναι εγκατεστημένοι στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα και αξιολογούνται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, όπως:
-Το ιστορικό τελωνειακής συμμόρφωσης
-Το σύστημα διαχείρισης καταχωρήσεων
-Την χρηματοπιστωτική τους φερεγγυότητα
-Την υποστήριξη συγκεκριμένων προδιαγραφών ασφάλειας και προστασίας.
Με τη λήψη της παραπάνω πιστοποίησης η DHL Express Ελλάδος μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της:
-Ευκολότερη υπαγωγή σε τελωνειακές απλουστεύσεις
-Λιγότερους φυσικούς έλεγχους και έλεγχους εγγράφων σε σχέση με άλλους οικονομικούς φορείς
-Προτεραιότητα στη διεκπεραίωση αποστολών, εάν έχουν επιλεγεί για φυσικό έλεγχο.

Αναφερόμενος στη λήψη της πιστοποίησης, ο κ. Δημήτρης Σταματίου (φωτό), Operations Director της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε σχετικά: «Η πιστοποίηση AEOF μας επιτρέπει να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες και ασφαλέστερες υπηρεσίες στους πελάτες μας και επιβεβαιώνει την ποιότητα και την ορθότητα των διαδικασιών μας αλλά και τη συνολική υψηλή αξιολόγηση της εταιρείας στα στάδια των ελέγχων που απαιτούνται για τη λήψη της πιστοποίησης αυτής».
Η DHL Express ανήκει πλέον σε μία μικρή ομάδα εταιρειών στην Ελλάδα, οι οποίες διαθέτουν αυτή την πιστοποίηση, ενώ σταθερή επιδίωξή της αποτελεί η επιχειρηματική αριστεία και η βελτιστοποίηση των διαδικασιών της για την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς υψηλού επιπέδου στους πελάτες της.
Σημειώνεται ότι στην πορεία προς αυτήν την κατεύθυνση, η Εταιρεία κατάφερε πρόσφατα να ξεχωρίσει στα «Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών» κατακτώντας το Βραβείο Καλύτερου τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών για το 2013.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας