Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η Toyota Material Handling κυκλοφόρησε τη νέα σειρά μηχανημάτων CB

Η Toyota κυκλοφορεί μια νέα σειρά μηχανημάτων πετρελαίου και υγραερίου για εντατικές εφαρμογές με δυνατότητα χειρισμού φορτίων από 3,5 έως 8,0 τόνους. Με αυτά τα τελευταία μοντέλα, η οικογένεια Toyota Tonero ολοκληρώνεται πλέον και είναι ιδανική για ελαφριές έως και τις πιο απαιτητικές διαδικασίες διαχείρισης υλικών.
Ανθεκτικό και ιδιαίτερα αξιόπιστο, το Toyota Tonero απολαμβάνει τα ίδια σημαντικά πλεονεκτήματα με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Τα μηχανήματα διαθέτουν βιομηχανικούς κινητήρες Toyota, απαράμιλλη σταθερότητα και εξαιρετική περιμετρική ορατότητα.
Η νέα σειρά διατίθεται με δύο ολοκαίνουριους βιομηχανικούς κινητήρες που έχουν αναπτυχθεί εσωτερικά, ώστε τα μηχανήματα Tonero να παρέχουν επιδόσεις υψηλής ποιότητας, αξιοπιστία και απόδοση.
Ο κινητήρας Toyota 1KD (55 kW) με ψεκασμό καυσίμου common rail προσφέρει υψηλές ταχύτητες επιτάχυνσης, κίνησης και ανύψωσης. Επίσης, επιτυγχάνει επίπεδα εκπομπής πολύ χαμηλότερα από τις απαιτήσεις του κανονισμού για κινητήρες σταδίου IIIB χωρίς να απαιτείται φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου. 
Ο συμπαγής κινητήρας υγραερίου/βενζίνης Toyota 1FS (63 kW) παρέχεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου για βέλτιστες επιδόσεις του μηχανήματος και εξαιρετική απόδοση καυσίμου.
Η νέα σειρά 3,5 – 8,0 τόνων διαθέτει επίσης αντλία μεταβαλλόμενης παροχής και υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης με ανίχνευση φορτίου για βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και διαχείριση της κατανάλωσης.
«Τα νέα μηχανήματα Toyota Tonero 3,5-8,0 τόνων έχουν σχεδιαστεί για την παροχή εξαιρετικής απόδοσης και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας. Ιδανικά για εντατικές εφαρμογές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την διαχείριση φορτίων μεγάλου βάρους, γρήγορα, με ασφάλεια και παραγωγικά. 
Είμαστε υπερήφανοι για την παρουσίαση στην ευρωπαϊκή αγορά μιας ολοκληρωμένης οικογένειας μηχανημάτων με βιομηχανικούς κινητήρες, τα οποία διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία κινητήρων της Toyota και ενισχύουν συνεπώς την παράδοσή μας ως εταιρεία παροχής λύσεων με επίκεντρο τον πελάτη», δήλωσε ο Craig Walby, Director Product Management της Toyota Material Handling Europe. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας