Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Αύξηση φορτίου 13% και εσόδων 5% για την Goldair Cargo το 2014

Η Goldair Cargo, το 2014, σημείωσε αύξηση του μεταφερόμενου φορτίου σε ποσοστό 13% και αύξηση του κύκλου εργασιών σε ποσοστό 5%, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου της Goldair.  
Όπως αναφέρεται σχετικά, «σημαντική κίνηση της εταιρείας, το 2014, ήταν η κατάθεση πρότασης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο, έργο που αναμένεται να αποτελέσει πυλώνα για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας, αναδεικνύοντας τη χώρα ως διαμετακομιστικό κέντρο για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. 
Επίσης, κομβικό σημείο αναφοράς για την εταιρεία, αποτέλεσε η επίτευξη συμφωνίας,  με την κρατική αυστριακή εταιρεία σιδηροδρόμων Rail Cargo Logistics Austria, για την δημιουργία κοινής εταιρείας παροχής υπηρεσιών μεταφοράς εμπορευμάτων με τραίνο, με διακριτικό τίτλο “Rail Cargo Logistics – Goldair”.
Η νέα εταιρεία, έχει προγραμματίσει για το 2015, να πραγματοποιήσει συνολικές επενδύσεις ύψους 6 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξή της στον τομέα των σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών, δημιουργώντας ένα δίκτυο διανομής, που θα ενώνει όλες τις χώρες μεταξύ Βόρειας Θάλασσας, Μαύρης Θάλασσας και Μεσογείου».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας