Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Δυσφορία της ΠΟΕΙΑΤΑ για την συνάντηση Περιφέρειας Αττικής και ΣΟΤΑ

Με το Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής (ΣΟΤΑ) συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, προκαλώντας τη δυσφορία των ιδιοκτητών ταξί, της ΠΟΕΙΑΤΑ.  
Στο επίκεντρο της συνάντησης, με τον πρόεδρο του Σωματείου, κ. Μπάτσο, την γ.γ. κ. Μπερέρη και τον αντιπρόεδρο κ. Βλαχαντώνη, ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.
Η ΠΟΕΙΑΤΑ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη συνάντηση. Μάλιστα, σε διαδικτυακή ανάρτηση αναφέρεται ότι «Με αφορμή την συνάντηση της κας Δούρου με το σωματείο των οδηγών ταξί, ξύπνησαν μνήμες από το 2011.
Κάπως έτσι ξεκίνησε την δράση του και ο Γιάννης Ραγκούσης. Να υπενθυμίσουμε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επεδίωξε καμία συνάντηση με την Ομοσπονδία μας, ούτε ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τον κλάδο μας.
Ελπίζουμε, ότι αυτό θα γίνει έστω και με χρονοκαθυστέρηση. Προς το παρόν ηχούν ακόμη στ αυτιά μας οι δηλώσεις Παπαδημούλη «όταν ο ιδιοκτήτης βγαίνει στη σύνταξη, η άδεια του ταξί να επιστρέφει στο κράτος και από κει στον οδηγό». Παραμένουμε ψύχραιμοι, αλλά πάντα έτοιμοι να αγωνιστούμε - αν και εφόσον χρειαστεί- για το δίκιο μας, την περιουσία μας και την δουλειά μας.
Δεν χαρίζουμε τίποτα και σε κανέναν. Είμαστε ανοικτοί σε διάλογο και συνεργασία με οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της 25ηςΙανουαρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας