Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Η DHL εγκαινίασε νέες εγκαταστάσεις στη Λάρισα. Τα οφέλη για τις τοπικές επιχειρήσεις

Η DHL Express διεξήγαγε τα εγκαίνια των νέων γραφείων της στη Λάρισα. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου,  παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, καθώς και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας κ. Ελευθέριου Σαμαρά.
Με τα νέα της γραφεία, η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στην τοπική αγορά,  διαθέτοντας το σύνολο των υπηρεσιών της στις τοπικές επιχειρήσεις. Τα νέα γραφεία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης της Λάρισας, στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και διακρίνονται για την αισθητική τους και τη στελέχωσή τους με εξειδικευμένο προσωπικό και τις αρτιότερες τεχνικές υποδομές.
Στον χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση των εγκαινίων, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ευχήθηκε επιτυχία στην εταιρεία και στους εργαζόμενους σημειώνοντας την αξία του κλάδου των ταχυμεταφορών στην επιχειρηματική δραστηριότητα της πόλης.

Ο κ. Αγοραστός προσέθεσε επίσης: «Ο κλάδος των ταχυμεταφορών, ο υγιής ανταγωνισμός και η προσφορά καλύτερων υπηρεσιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια αναλογία για την προσπάθεια, την ταχύτητα και την ασφάλεια με την οποία απαιτείται η χώρα μας να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο μέλλον.»
«Η Λάρισα αποτελεί έναν κόμβο εξαιρετικά σημαντικό για εμάς και με τα νέα γραφεία στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας», δήλωσε ο κος Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.
«Φέτος κλείνουμε 30 χρόνια παρουσίας μας στη Λάρισα και με τα νέα γραφεία βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας, στηρίζοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τους ιδιώτες καταναλωτές».
Στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, η DHL Express εξυπηρετεί ήδη πελάτες με εισαγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα, για τους οποίους οι διαδικασίες logistics και ειδικά οι ταχυμεταφορές αποτελούν σημαντικό σημείο για την επιχειρησιακή τους επιτυχία.
Η επωνυμία της DHL Express είναι άμεσα συνυφασμένη με την ταχύτητα και την ασφάλεια, δύο αξίες που διαφυλάσσουν με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό οι «Διεθνείς Ειδικοί», οι εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες εκπαιδεύσεις προκειμένου να προσφέρουν άριστες και άρτιες υπηρεσίες στο σύνολο των πελατών αλλά και των αυξημένων επιχειρηματικών τους απαιτήσεων.
Το νέο κατάστημα της DHL Express συνδέει καθημερινά τη Λάρισα με το παγκόσμιο δίκτυο της DHL, με παράδοση την επόμενη ημέρα μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία», σε πάνω από 220 χώρες του κόσμου.
Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο κατάστημα της εταιρείας στην περιοχή της Λάρισας, αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των υποδομών της εταιρείας σε περιοχές της Ελλάδας όπου υπάρχει παρουσία της, με μεγαλύτερο το έργο πλήρους ανακαίνισης των εγκαταστάσεών της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που θα ολοκληρωθεί το 2016.
Στην τελετή εγκαινίων, εκτός του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, παρέστησαν επίσης και πελάτες, συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μέλη του εμπορικού συλλόγου της πόλης, εκπρόσωποι τοπικών μέσων ενημέρωσης και πλήθος άλλων επαγγελματιών.
Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιούν τις αποστολές τους με επίσκεψη στα νέα γραφεία επί της οδού Αεροδρομίου 30, μεταξύ 09.00 – 17.00, ή αφού επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο +302410-623140 ή μέσω του δικτυακού τόπου της DHL στο https://www.mydhl.dhl.com, απ’ όπου μπορεί κανείς να εγγραφεί και να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας