Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

«Σαφάρι» για τα ανασφάλιστα οχήματα. Δημοσιεύτηκε σχετική εγκύκλιος

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη για τα ανασφάλιστα οχήματα, σηματοδοτώντας την έναρξη ελέγχων.
Όσοι εντοπίζονται χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο οχήματος θα λαμβάνουν ειδοποιητήριο και θα καλούνται να προβούν άμεσα στην ασφάλιση του οχήματός τους, καταβάλλοντας παράλληλα και πρόστιμο 250 ευρώ.
Για όσους δεν συμμορφωθούν, η υπόθεση θα παραπέμπεται στην Αστυνομία για να τους επιβληθούν οι σχετικές κυρώσεις και ποινές, ήτοι τσουχτερό πρόστιμο και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, αναρτήθηκε στη Διαύγεια η εγκύκλιος με την οποία η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) ορίζεται ως η αρμόδια υπηρεσία, με επιμέλεια της οποίας πραγματοποιείται ο εντοπισμός των τυχόν ανασφάλιστων αυτοκινήτων οχημάτων και επιδιώκεται η συμμόρφωση των ιδιοκτητών αυτών μέσω της επίσπευσης της διαδικασίας επιβολής των διοικητικών κυρώσεων και ποινών από τις Αστυνομικές Αρχές.
Αναλυτικά στοιχεία στο επισυναπτόμενο αρχείο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας