Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Απαγόρευση βαρέων οχημάτων σε όλο το δίκτυο του Α.Θ.Ε (Μεταμόρφωση – Σκάρφεια Φθιώτιδας)

 

Η Νέα Οδός ανακοίνωσε, την Κυριακή 5/2 το μεσημέρι, ότι σύμφωνα με τις αστυνομικές αποφάσεις Αττικής Βοιωτίας και Φθιώτιδας δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια Φθιώτιδας.

Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου.

Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων.

Συνιστούμε στους οδηγούς:

  • Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900.
  • Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους.
  • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075. 

 

Πηγή: https://www.metaforespress.gr/autokinitodromoi/%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ad%cf%89%ce%bd-%ce%bf%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%b4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας