Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΤΝΤ: Αυξάνει 50% την ικανότητα διαλογής του διαμετακομιστικού κέντρου Λιέγης

Η TNT Express σκοπεύει να επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα του διαμετακομιστικού της κέντρου στη Λιέγη, στο Βέλγιο (Euro Hub).
Η επένδυση, η οποία είναι αντικείμενο διαβούλευσης με το συμβούλιο των εργαζομένων, θα αυξήσει την ικανότητα διαλογής του κόμβου κατά 50% και θα βελτιώσει την υγεία και την ασφάλεια για τους 1.500 υπαλλήλους.
Η επένδυση αυτή είναι μέρος της στρατηγικής προσπάθειας της TNT Express να αυξήσει την αποδοτικότητα των υπηρεσιών της και την ικανοποίηση των πελατών της. Μέρος των σχεδίων της ΤΝΤ Express, θα είναι και η εγκατάσταση νέων συστημάτων διαλογής αποστολών με σκοπό να αυξηθεί η ταχύτητα και η ικανότητα επεξεργασίας στο Euro Hub. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το 2014 και θα ολοκληρωθούν το 2016.
Ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων έκτασης 75,000 τετραγωνικών μέτρων, θα περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος χειρισμού για μικρότερα πακέτα και έγγραφα, καθώς και τη συγκέντρωση των δραστηριοτήτων ελέγχου φορτίων σε μία εγκατάσταση.

Η TNT Express θα επενδύσει σε επιπλέον μηχανήματα ακτίνων Χ, ώστε να σαρώνει τον αυξανόμενο αριθμό των αποστολών που φτάνουν οδικώς. Για τους πελάτες της ΤΝΤ Express, η επένδυση αυτή ισοδυναμεί με μείωση του χρόνου διαχείρισης για τα εξαγόμενα αγαθά και τις επείγουσες παραδόσεις, καθώς επίσης και με καλύτερη διαχείριση των εύθραυστων αντικειμένων.
Τα αναμενόμενα λειτουργικά οφέλη για την εταιρεία περιλαμβάνουν την εξάλειψη των σημείων συμφόρησης αποστολών, τη δυνατότητα διαχείρισης αυξημένου όγκου αποστολών, καθώς και τη μείωση του κόστους ανά μονάδα. 
Περίπου 40 αεροσκάφη και 125 φορτηγά συγκεντρώνονται στη Λιέγη κάθε βράδυ. Το Euro Hub είναι ο κύριος αεροπορικός κόμβος της TNT Express στην Ευρώπη από το 1998 και είναι στενά συνδεδεμένος με το Ευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο της εταιρείας, η έδρα του οποίου βρίσκεται στην ολλανδική πόλη Duiven.
Η TNT Express συνδέει εκατοντάδες προορισμούς στην Ευρώπη οδικώς και 65 αεροπορικώς, ενισχύοντας το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυό της με αεροπορικές υπηρεσίες, όταν πρόκειται για παραδόσεις που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση και είναι επείγουσες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας