Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΣΥΝΔΔΕ&L: Επίτιμο μέλος ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θ. Ζηλιασκόπουλος

Επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος , δηλαδή του ΣΥΝΔΔΕ&L, ανακηρύχθηκε ο πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics και πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.
Την τιμητική διάκριση του επίτιμου μέλους έλαβε ο πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
Ο κ. Ζηλιασκόπουλος ευχαρίστησε τους διαμεταφορείς για την ανάδειξή του ως επίτιμου μέλους και τη συνεργασία τους, αυτά τα χρόνια της προεδρίας του, και δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια και την προσφορά στον κλάδο. Το ΔΣ του ΣΥΝΔΔΕ&L αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον πρόεδρο της TΡAINOΣE για την προσφορά του στο χώρο των Logistics και τη στήριξή του στoν κλάδο.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Βασίλης Μπαρμπαγιάννης, τόσο η τεχνογνωσία και η εμπειρία, αλλά κυρίως το αξιόλογο και αξιέπαινο έργο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσο και στην Μόνιμη Επιτροπή Logistics, είναι σημαντικότατοι παράγοντες για την τιμητική αναγνώριση από τον κλάδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας