Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η System Alliance Europe υποδέχτηκε νέους συνεργάτες στην περιοχή των Βαλκανίων

Το δίκτυο της System Alliance Europe, το οποίο περιλαμβάνει ήδη 57 εταιρείες σε 32 χώρες (εκ των οποίων, η Ελλάδα εκπροσωπείται από την ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε.), υποδέχτηκε πρόσφατα τρεις επιπλέον εταιρείες της Gebrüder Weiss στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το FYROM και σε Σερβία-Μαυροβούνιο. Με τις προστεθείσες εγκαταστάσεις σε Σεράγεβο, Σκόπια και Ποτζορίκα, το δίκτυο αποτελείται από 192 υποκαταστήματα.
“Η Gebrüder Weiss διαθέτει τα απαιτούμενα επίπεδα ποιότητας. Με την ένταξη των τριών νέων χωρών, επιτυγχάνουμε τη στρατηγική μας για την περιοχή”, δήλωσε σχετικά ο Uwe Meyer, γενικός διευθυντής της System Alliance Europe.
“Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τυχόν νέοι συνεργάτες δεν θα γίνουν δεκτοί. Αν ένας υποψήφιος συνεργάτης πληροί τις προϋποθέσεις ένταξης, μπορούμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο προσαρμογών στις ήδη καλυπτόμενες περιοχές”.
Η Gebrüder Weiss εστιάζει στις οδικές μεταφορές, καθώς επίσης και σε συνεργατικές μεταφορές στις τρεις Βαλκανικές χώρες που προαναφέρθηκαν.
Ετησίως, διεκπεραιώνει περίπου 15.000, ενώ διαθέτει 42 εργαζομένους. Μαζί με 14 εταιρείες του δικτύου, η Gebrüder Weiss αποτελεί μία από τις κινητήριες δυνάμεις της System Alliance Europe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας