Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Sarmed: Διακρίσεις στα Transport&Logistics Awards και στα European Business Awards

Βραβεύσεις απέσπασε η Sarmed, τόσο στα Transport & Logistics Awards, όσα και στα European Business Awards.
Στα Transport & Logistics Awards, η SARMED αναδείχθηκε «πολυνίκης», αποσπώντας 3 βραβεία, σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες υπηρεσιών:
-Βέλτιστες Συνεργασιακές Σχέσεις, με εξαιρετική επίδοση για την 20ετή και πλέον συνεργασία με τον παγκοσμίου βεληνεκούς όμιλο στον κλάδο του forwarding & logistics, GEODIS. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Μπάμπης Σιαφλάς, Logistics & Commercial Director της SARMED μαζί με τον κο Παύλο Αττάλλα, Key Account Business Development Manager & Industrial Project της Geodis Calberson Hellas.
-Σημαντική Επενδυτική Δραστηριότητα, με εξαιρετική επίδοση για την ανάπτυξη και λειτουργία του logistics center της Βορείου Ελλάδος στη Σίνδο, όπου το βραβείο παρέλαβε ο κος Δημήτρης Καραγιάννης, 3PL Business Unit Director της SARMED.
-Μέσω της υποψηφιότητας της Retail@Link, με υψηλή επίδοση για το σχεδιασμό, υλοποίηση & εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικής τιμολόγησης με εντυπωσιακά αποτελέσματα. To βραβείο παρέλαβε ο κος Δημήτρης Κυμπιζής, Operations & Quality Manager της SARMED μαζί με την κα Britta Balden, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Retail@Link.
Η SARMED ευχαριστεί θερμά το Supply Chain Institute και την Planning, καθώς και την Boussias Communications για την διοργάνωση και συγχαίρει όλες τις εταιρείες που διακρίθηκαν.
Απονομή βραβείου στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων
Σε μια λαμπρή εκδήλωση στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου παρευρέθησαν κορυφαίοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και την Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των European Business Awards 2013-2014.
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Σαραντίτης (φωτό) για λογαριασμό της SARMED παρέλαβε το τιμητικό βραβείο ως μία από τις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη με κύκλο εργασιών έως 25 εκ. ευρώ.
Η SARMED ευχαριστεί τον οργανισμό των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων και την κριτική της επιτροπή γι’ αυτή την τιμητική διάκριση καθώς και την RSM Greece για την χορηγία του θεσμού και την υποστήριξη καθ’ όλη τη διαδικασία.
Δεσμεύεται δε, για συνέχιση της προσπάθειας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, την καινοτομία, την επιχειρηματική ηθική, την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τον περιβαλλοντικό προσανατολισμό.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας