Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Για αθέτηση υποσχέσεων κατηγορούν την Πολιτεία οι ομοσπονδίες φορτηγών ΔΧ. Πιθανότητα απεργιών

Για αθέτηση υποσχέσεων κατηγορούν την Πολιτεία οι ομοσπονδίες οδικών εμπορευματικών μεταφορών ΦΔΧ. Μάλιστα, εάν δεν βρεθεί συμβιβαστική φόρμουλα, οι αυτοκινητιστές θα προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας.  
Στη Λάρισα διεξήχθη έκτακτη πανελλαδική γενική συνέλευση του κλάδου των ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης, μετά από πρόσκληση των προέδρων των ομοσπονδιών και την συμμετοχή προέδρων και συμβούλων των πρωτοβάθμιων σωματείων της χώρας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «από την ενημέρωση που έγινε από τους προέδρους των ομοσπονδιών για όλα τα θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο, διαπιστώθηκε η αντίφαση μεταξύ υποσχέσεων και αποφάσεων των αρμοδίων Υπουργών.
Η διγλωσσία των Υπουργών που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους που δίνουν στους εκπροσώπους του κλάδου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν συντεχνίες, μας αιφνιδιάζουν και βυθίζουν σε απόγνωση τον ήδη καθημαγμένο κλάδο μας.
Επειδή οι αρμόδιοι, όπως η Γενική Συνέλευση διαπίστωσε ότι,  άλλες σκέψεις και υποσχέσεις διατυπώνουν κατά τις επαφές με τους εκπροσώπους μας και άλλες εφαρμόζουν, η Γενική Συνέλευση εξουσιοδοτεί τους Προέδρους των Ομοσπονδιών να κάνουν μία ακόμα προσπάθεια για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Σε περίπτωση που οι αρμόδιοι Υπουργοί συνεχίζουν να μας εμπαίζουν και δεν δώσουν λύσεις στα δίκαια αιτήματα του Κλάδου εξουσιοδοτούνται οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών να καλέσουν άμεσα νέα Γενική Πανελλαδική Συνέλευση για να οριστεί ημερομηνία δυναμικής διεκδίκησης επίλυσης των δίκαιων αιτημάτων μας, με κάθοδο του κλάδου σε απεργία διαρκείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας