Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Κλείνει σύντομα το deal C. A. Papaellinas και Diakinisis Logistics Services Κύπρου

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των C. A. Papaellinas και Diakinisis Logistics Services Κύπρου.

Όπως μεταδίδουν κυπριακά μέσα, η συμφωνία θα αφορά τη διαχείριση του κέντρου διανομής της C. A. Papaellinas στην Κύπρο, από τη Diakinisis, και τη διανομή των προϊόντων που εμπορεύεται.

Σημειωτέον, το κέντρο διανομής της C. A. Papaellinas θεωρείται από τα πλέον σύγχρονα στην Κύπρο, με το κόστος ανέγερσής του να υπολογίζεται στα 15 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, η συμφωνία περιλαμβάνει τη δημιουργία κοινής εταιρείας, στην οποία θα συμμετέχει και η οικογένεια Παπαέλληνα και η οποία θα αναλάβει τη διανομή προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, όπως Nanny’s, Huggies, Dr. Fisher, Aquafresh, Panadol, Kleenex κ.ά.

Με την ολοκλήρωσή της, η συμφωνία θα ενισχύσει την τάση που θέλει τη δημιουργία μεγάλων κέντρων διανομής, μέσω συνεργασιών που μειώνουν το κόστος προς όφελος των εταιρειών.

Υπενθυμίζεται ότι η Diakinisis Κύπρου αποτελεί θυγατρική της ομώνυμης ελληνικής εταιρείας που ιδρύθηκε το 1977 και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες του κλάδου. Στην Κύπρου έχει αναλάβει τη μερική διανομή των προϊόντων της Αφοί Λανίτης.

Πηγή:http://www.metaforespress.gr/logistics/item/8781-kleinei-syntoma-to-deal-c-a-papaellinas-kai-diakinisis-logistics-services-kyprou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας